Blaf & Blij - Enova

Hondenvoer 100% natuurlijk en dierproefvrij

Halverwege 2014 zijn we hondenbrokken gaan verkopen. Belangrijk voor ons was dat het dierproefvrij en natuurlijke hondenbrokken waren, maar ook dat het een kwaliteitsproduct tegen een betaalbare prijs is. Het zijn relatief gezien goedkope hondenbrokken met veel vlees, de prijs/kwaliteit verhouding is perfect, dit komt doordat het rechtstreeks geïmporteerd wordt uit Italië en het zonder tussenhandel bij ons op de plank ligt.

Graag geven wij de mensen een passend voedingsadvies voor de hond, waarbij het verhaal van de hondeneigenaar leidend is. Belangrijk om te weten is hoe de algehele staat van de hond is, hoe zijn ontlasting is en hoe zijn vacht en huid ogen. Als er geen bijzonderheden of afwijkingen zijn, kan er gekozen worden uit standaard brokken, mono proteïne brokken of hoogwaardige brokken. De KIVO brokken adviseren wij, gezien de inhoud van deze brokken, om te combineren met vers vlees. Zijn er problemen in een bepaalde vorm is het ook belangrijk om te weten of hij in mindere of meerdere maten wordt bijgevoerd. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om een hond op een brok ten goede van het spijsverteringsstelsel te zetten als hij een paar keer in de week een frikandelletje van de baas krijgt.

Al met al zijn wij zeer tevreden over wat wij verkopen, en zijn er geen klachten over de kwaliteit van het voer. Men is tevreden over de variëteit aan brokken en alles is glutenvrij.

BESTEL VIA WHATSAPP:

06 – 251 24 667

OF PER MAIL:

info@blafenblij.nl

VOOR MEER INFO KUNT U BELLEN MET:

06 – 520 72 642

DE 5 REDENEN OM ENOVA TE KOPEN

Recepten zijn gemaakt door Ticinese Petfood in Pavia, een Italiaans bedrijf met dertig jaar ervaring in het voeren van honden en katten; geproduceerd in primaire Europese fabrieken (o.a. duitsland) in overeenstemming met de hoogste normen van veiligheid en controle van grondstoffen en processen.

  1. FORMULATIE: Het 1e wat staat vermeld bij de ingrediënten moet het meeste in het voer zitten. Bij ENOVA staat vlees altijd vooraan op deze lijst en dus geen mais of meel. Duidelijk staan ook de gebruikte percentages vermeld, voor een gemakkelijke en volledige lezing van de inhoud, zodat het ook duidelijk is dat onze viervoetige levensgezellen carnivoren zijn.
  2. VERSCHILLENDE INGREDIËNTEN: niet alleen kip, maar ook lamsvlees uit Nieuw-Zeeland, konijn, eend, varkensvlees en 2 soorten vis (zalm en haring) om die honden tevreden te stellen met voedselgevoeligheden en haar- en huidproblemen.
  3. COMPLEET ESSENTIËLE LIJN: Weinig fratsen en weinig toeters en bellen, maar tegelijkertijd wel in staat om te perfect te assisteren op alle behoeften van de honden in hun verschillende levensfasen en op de meest voorkomende zorgen, met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
  4. NUTRACEUTICALS: hoge concentraties Omega 3- en Omega 6-vetzuren uit natuurlijke bronnen en het gebruik van chondrobeschermers zoals glucosamine en chondroïtine, vooral nuttig om de beweging van de gewrichten te verbeteren.
  5. EFFECTIEVE & ONDERSCHEIDENDE VERPAKKING: De afbeelding van Vitruvius hond in de Formula-lijn staat voor uitwisselbare producten in alle levensfasen; de Mono-lijn waar de grondstof wordt verbeterd, en de Lifetime-lijn waar de relatie tussen hond en dierenliefhebber in het dagelijks leven centraal staat.

Maar er zijn nog veel meer redenen om ENOVA te kopen; Meerdere malen is ENOVA bekroond geweest, zowel voor de kwaliteit van het product, driemaal Pet Award-winnaar, als voor de verpakking met 2 Mediastars Award.

Een ander fundamenteel punt in de ENOVA-recepten is de totale afwezigheid van goedkope bijproducten, vaak van plantaardige oorsprong zoals: soja, maïs, tarwe die nog steeds veel op de markt wordt gebruikt. ENOVA zegt ook NEE tegen GGO’s (genetisch gemodificeerd organisme), kleurstoffen en chemische conserveringsmiddelen.

Voor de dagopvang neem contact op met Anita:

Mail: anita@blafenblij.nl – Telefoon/WhatsApp: 06 – 128 49 290
(bereikbaar op doordeweekse dagen tussen 07:00 en 18:30, spreek de voicemail NIET!!! in, maar probeer het later nog eens.)

Voor hondenvoer neem contact op met Thijs:

Mail: thijs@blafenblij.nl – Telefoon/WhatsApp: 06 – 251 24 667
(op de App altijd bereikbaar, telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen tussen 07:00 en 18:30, spreek de voicemail NIET!!! in, maar probeer het later nog eens.)