Dagopvang

Een prima alternatief voor de drukke baas
(alleen op doordeweekse dagen)

Werkwijze

Voor alle mensen die niet voldoende tijd hebben om hun hond uit te laten hebben wij een oplossing. Of het nu voor een dag is, enkele dagen in de week of zelfs voor vijf dagen in de week, uw hond kan bij ons (na 4 geslaagde oefendagen) terecht in onze dagopvang. Het doel van onze opvang is alle honden een plezierige fijne dag te bezorgen. Daarom hebben we verschillende afgebakende velden om honden in juiste groepjes te plaatsen waar ze zich vrij en happy voelen. Er is toezicht op de groep en waar nodig helpen wij de roedel zodat er continu gespeeld kan worden. De groepen zijn vertrouwt met de opvang en kunnen zich goed redden met goede hondse sociale vaardigheden en met elkaar, ze rennen, graven en spelen zowat de gehele dag.  Voor de kleine hondjes, puppy’s en bejaarde honden is er een groep die dichter bij mij zijn en mij meer nodig hebben voor wat knuffels en structuur. Voor de puppy’s hebben wij een speciaal aangepast programma waar we in samenspraak met de eigenaar een aantal rust- en eetmomenten hebben.

Doordat we met abonnementen werken en er nog weinig flexibiliteit is in wisselen van dagen, zijn de groepen stabieler en rustiger geworden en wordt er meer gespeeld dan afgetast. Vandaar wij tegenwoordig ook 4 oefendagen hebben, om zeker te weten dat de hond in een bestaande groep past.

De omgeving waar de honden vertoeven is bosrijk, bij warm weer kunnen ze heerlijk in de schaduw, bij slecht weer kan er natuurlijk geschuild worden, of halen we ze naar binnen. Onze opvang is geopend van Maandag t/m Vrijdag.
Brengen ’s morgens tussen 07:00 en 09:00, halen ’s middags tussen 16:30 en 18:30.

Voor de dagopvang neem contact op met Anita:

Mail: anita@blafenblij.nl – Telefoon/WhatsApp: 06 – 128 49 290
(bereikbaar op doordeweekse dagen tussen 07:00 en 18:30, spreek de voicemail NIET!!! in, maar probeer het later nog eens.)

Voor hondenvoer neem contact op met Thijs:

Mail: thijs@blafenblij.nl – Telefoon/WhatsApp: 06 – 251 24 667
(op de App altijd bereikbaar, telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen tussen 07:00 en 18:30, spreek de voicemail NIET!!! in, maar probeer het later nog eens.)