Proefdag

Mensen die graag willen dat hun hond gebruik gaat maken van onze dagopvang of vakantieopvang kunnen een afspraak maken voor een kennismaking en tevens rondleiding. De hond kan gezellig meekomen en heeft al de kans om samen met zijn baas eens lekker rond te snuffelen, dit maakt het verdere gewenningsproces vaak al wat makkelijker.

Een andere mogelijkheid is om de hond voor een dag proef 's morgens te brengen en op het einde van de dag weer op te halen, met een rondleiding en nabespreking van de proefdag. Het uiteindelijke doel van de opvang is dat alle honden zich prettig voelen bij ons. Meestal is 1 proefdag genoeg, maar het komt voor (bij de vakantieopvang) dat een hond meerdere keren moet komen om te wennen, voordat hij komt logeren.

Overmatig blaffen, overmatig rijgedrag, agressief gedrag, wordt niet getolereerd. Bij aanhoudend ongewenst gedrag wordt overlegd met de eigenaar om te kijken wat we kunnen doen. Bijvoorbeeld door het castreren van reuen hebben zij minder last van hun hormonen en wordt het al een stuk rustiger, de honden benaderen elkaar neutraler en er is minder spanning in de groep. Dit kan een veilige beslissing, voor u als hondeneigenaar van een reu, zijn.

Na deze dag, en als uw hond het leuk vindt en door ons geschikt wordt geacht kunt u gebruik maken van onze dagopvang of vakantieopvang.

 

 

Prijs


€ 20,50 voor de proefdag.

Kosten vanaf 1 januari 2020:
€ 21,00 voor de proefdag.

De proefdag is 's morgens is in overleg tussen 07:00 en 10:00 brengen en tussen 16:00 en 19:00 halen.  


Kilometerprijs
Mochten we voor u kilometers moeten maken dan vragen wij € 0,65 per kilometer.

 

adres: Smitsweg 9, 5375 KS Reek, noordoost Brabant
mail: anita@blafenblij.nl
telefoon: 06-128 49 290