Proefdag

 

LET OP !!!:

Wij nemen op dit moment geen nieuwe honden meer aan voor de vakantieopvang, alleen nog proefdagen voor de dagopvang.

Alleen honden van klanten in de dagopvang van voor april 2021 kunnen reserveren voor overnachtingen

Ook geen proefdagen voor ongecastreerde volwassen reuen.

 

Mensen die graag willen dat hun hond gebruik gaat maken van onze dagopvang kunnen een afspraak maken voor een kennismaking en tevens rondleiding. De hond kan gezellig meekomen en heeft al de kans om samen met zijn baas eens lekker rond te snuffelen, dit maakt het verdere gewenningsproces vaak al wat makkelijker.

Een andere mogelijkheid is om de hond voor een dag proef 's morgens te brengen en op het einde van de dag weer op te halen, met een rondleiding en nabespreking van de proefdag. Het uiteindelijke doel van de opvang is dat alle honden zich prettig voelen bij ons. Meestal is 1 proefdag genoeg.

Overmatig blaffen, overmatig rijgedrag, agressief gedrag, wordt niet getolereerd. Bij aanhoudend ongewenst gedrag wordt overlegd met de eigenaar om te kijken wat we kunnen doen.

Na deze dag, en als uw hond het leuk vindt en door ons geschikt wordt geacht kunt u gebruik maken van onze dagopvang, en de vakantieopvang is dan bespreekbaar.

 

Prijs

Kosten:
€ 21,50 voor de proefdag.

Kosten vanaf 1 januari 2022:
€ 22,50 voor de proefdag.

De proefdag is 's morgens is in overleg tussen 07:00 en 10:00 brengen en tussen 16:00 en 19:00 halen.  


Kilometerprijs:
Mochten we voor u kilometers moeten maken dan vragen wij € 0,65 per kilometer.

 

adres: Smitsweg 9, 5375 KS Reek, noordoost Brabant
mail: anita@blafenblij.nl
telefoon: 06-128 49 290 (bereikbaar op doordeweekse dagen tussen 07:00 en 19:00, spreek de voicemail NIET!!! in, maar probeer het later nog eens.)